11 February 2011

COOP CLUJ 2010. INSTRUMENT PARTICIPATIV


Atelier / Workshop / Műhely

Asociația AREA3 ("aria pe a treia"), finanțată de Observatorul Urban al Uniunii Arhitecților din România, din taxa de timbru pentru arhitectură, continuă și în 2011, colecţia de proiecte-idei păreri-propuneri, inițiată în 2009, intitulată COOP CLUJ, decalată la sfârșitul anului 2010.

COOP CLUJ se organizează în consecință sub forma unui atelier, care va avea loc în 25 şi 26 februarie, vineri şi sâmbătă la Fabrica de Pensule din Cluj.

S-au extras din chestionarul expoziției "PARALEL" al COOP CLUJ 2009 probleme ale orașului Cluj considerate arzătoare de către public, și s-a recurs la restrângerea acestora prin vot dechis, cu ocazia +/-CLUJ, ediția 2., mai, 2010.

Obținem astfel tema pentru anul acesta:


TRAFIC

Facem apel în 3 direcții de propuneri, pentru SOLUȚII IMPLEMENTABILE (imediat) LA CLUJ:

1. OBIECT

2. MATERIAL CAMPANIE

3. STUDIU

Invităm întreaga arie profesională interesată la abordare liberă, individual sau în colectiv.

Atelierul va fi lansat cu prezentări de situații ale traficului urban din perspectiva reprezentanților tipurilor specifice de utilizatori: Clubul de Cicloturism Napoca, Asociația „Életfa” („Copacul Vieții) al tinerelor mame, Centrul Lamont Cluj-Napoca, probabil şi reprezentanții TaxiProNapoca și R.A.T.U.C.

Se va premia câte o propunere pe direcție, prin votul publicului, cu ocazia expoziției "PARALEL" al COOP CLUJ, ediția a doua, care va avea loc în perioada 7-14 martie, la Bastionul Croitorilor, Cluj.


Vă rugăm să ne semnalaţi interesul de participare la adresa areacube@gmail.com

Pentru întrebări sau propuneri, vă rugăm să ne scrieți la adresa office@area3.ro


No comments:

Post a Comment